De trainers en coaches

Nick van der Meer

Nick van der Meer is tweemaal Nederlands kampioen in het enkelspel geweest, 1 keer Nederlands kampioen bij de junioren t/m 18 jaar en 1 keer Nederlands kampioen in de Eredivisie competitie. Daarnaast heeft hij vele future titels.
In het internationale circuit heeft hij jarenlang meegespeeld.
Door deze jaren als speler weet hij als geen ander waar hij talentvolle spelers en speelsters op moet voorbereiden en vormt hij samen met Hugo een ideaal duo.
Meer over Nick

Hugo Ekker

Hugo Ekker is een van Nederland’s meest bekende tenniscoaches. Hij is onder andere KNLTB bondscoach van Jong Oranje geweest, oud assistent-coach van het Davis Cup team en oud privé coach van Raemon Sluiter. Hugo heeft eerder een van de grootste tennisacademies opgezet in Europa en heeft nu zijn eigen tennis academy: De Hugo Ekker Tennis Academy.
Meer over Hugo

Menco van Herk

Menco’s passie voor tennis begon toen hij 11 jaar was en vanaf dat moment was hij verkocht. Hij kreeg les op tennispark Leeuwenbergh, toendertijd een topclub. Door veel te tennissen en toernooien te spelen werd hij al snel een 3 speler. Uiteindelijk heeft hij de stap naar het professionele tennis niet gemaakt, maar heeft zich in plaats daarvan volledig gestort op het lesgeven. Zijn passie voor tennis heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van de Tennisschool Buitenveldert (TSB), gevestigd op hetzelfde tennispark. Wedstrijden speelt Menco nog steeds – op 3 niveau in de competitie (hoofdklasse op zaterdag ) – met zeer veel plezier.
Menco verzorgt de tennistrainingen in samenwerking met de TSB voor de KNLTB gecertificeerde onderbouw afdelingen van de Hugo Ekker tennis academy.

Midge Visser

Midge (1986) begon al op vroege leeftijd met tennissen. Hij heeft een speelsterkte 3 in de single en in de dubbel 2 en speelt momenteelop hoog niveau competitie. Tijdens zijn opleiding CIOS is hij ook gestart met part-time lesgeven. Tegenwoordig geeft hij met veel plezier full-time tennisles bij de Tennisschool Buitenveldert en voor de KNLTB gecertificeerde onderbouw afdelingen bij de Hugo Ekker tennis academy. Hij is gediplomeerd leraar via de KNLTB en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de afdeling “Tenniskids”.