Wordt Business Partner

Tijdens het evenement zal er door 120 spelers uit heel Europa gestreden worden om de HE Tennis Academy Cup en punten voor de Europese ranking t/m 16 jaar.

Als voormalig bondscoach Jong Oranje en privé-coach van internationale toppers zoals Arantxa Rus, Igor Sijsling en Raemon Sluiter weet ik als geen ander hoe belangrijk deze jeugdtoernooien zijn voor de ontwikkeling van onze Nederlandse talenten. Vanuit een van de belangrijke doelstellingen van de Hugo Ekker Tennisacademy willen wij de Nederlandse/Amsterdamse tennisjeugd een uitdagend podium bieden om zichzelf te meten met de beste spelers uit Europa en het publiek gratis toegang geven om spelers van dit niveau van nabij te kunnen bekijken. Ons streven is dat veel jonge spelers enthousiast en geïnspireerd raken. Alle huidige topspelers uit Europa hebben zich via dit circuit weten te ontwikkelen tot grootheden. Wellicht speelt de volgende generatie toppers deze zomer bij ons evenement!

Zoals u begrijpt is er naast een sportieve ambiance, kwalitatief goede gravelbanen en een goed georganiseerde wedstrijdleiding ook een gezonde financiële begroting nodig. Anno 2019 is het woord sponsorschap wat ons betreft niet helemaal meer de juiste omschrijving. Vandaar dat wij een aantal aantrekkelijke ‘Business Partner’-pakketten voor u hebben samengesteld die een positieve bijdrage zullen leveren aan uw zichtbaarheid, naamsbekendheid, relatie- en personeelsmanagement.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en verwelkomen u graag als Business Partner van het Tennis Europe International Junior Tournament van 22 t/m 30 juni 2019 op tennispark Buitenveldert te Amsterdam. Zie hier voor de brochure.

Contact: info@hugoekker.com