Sten Leusink

Mijn naam is Sten Leusink en ik ben geboren in 1994.

Van jongs af aan ben ik een gedreven sporter geweest. Als 4-jarig jongetje stond ik al op de tennisbaan mijn eerste balletje te slaan met mijn ouders. Al snel mocht ik voorspelen bij de KNLTB waar ik tot mijn 12e heb mogen tennissen. Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik volop blijven tennissen met als hoogtepunten het behalen van de Nederlandse top 10 tot en met 16 en 18 jaar en uiteindelijk ook een positie binnen de top 100 van de Nederlandse heren ranglijst.
Na het afronden van de middelbare school heb ik de kans gekregen om in Amerika, Chicago, te gaan studeren aan DePaul University met een scholarship voor tennis. Dit hield in dat ik in het tennisteam van de universiteit heb gespeeld. Dit heb ik vier jaar gedaan waarvan, de laatste twee jaar als single speler #1 en captain van het tennis team. Daarnaast heb ik daar mijn bachelor of science in exercise science behaald. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik nog steeds actief op de tennisbaan en speel ik op het moment in de landelijke hoofdklasse heren competitie op zondag.
Naast tennis heb ik altijd een passie gehad voor bewegen en fitness en kwam ik er in mijn jaren in Amerika achter dat ik dit graag tot mijn beroep wilde gaan maken. Nu als performance trainer, is het mijn doel om iedereen, jong en oud, te enthousiasmeren om actief bezig te zijn en alle verschillende aspecten van bewegen bij te brengen.

Ik hoop snel met je te kunnen werken, Sten Leusink